miercuri, 26 octombrie 2011

Sărbătorim un an de Biblionet

    

         Cine ar fi crezut cu un an în urmă că şi biblioteca municipală va beneficia vreodată de un calculator care să folosească comunităţii ? Dar iată că ajutorul a venit din partea  directorului bibliotecii judeţene, doamna Mihaela Racoviţeanu  care prin programul ''Biblionet- lumea în biblioteca mea''- a adus in biblioteca noastră nu un calculator, ci 8 împreună cu un scanner şi o imprimantă cărora li se adaugă un videoproiector.Cu respect d-nă director vă mulţumim astăzi, şi prin d-voastră şi Fundaţiei Bill şi Melinda Gates finanţatoarea programului.
     " Biblionet ''este un parteneriat între IREX, Ministerul  Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, Fundaţia EOS, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România ( ANBPR)  şi bibliotecile publice româneşti.
     Acum e mai multă animaţie în bibliotecă şi cred că mai mulţi elevi mulţumiţi că se pot duce la şcoală cu o temă făcută în bibliotecă şi cu ajutorul calculatorului sau a imprimantei; cetăţeni care-şi găsesc un loc de muncă prin intermediul internetului, oameni ce caută informaţii din domeniul sănătăţii sau persoane ce pot comunica cu rudele din străinătate etc.
                                                                                                                  E.B.J.



                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ FETEȘTI - PREZENTARE

     BIBLIOTECA MUNICIPALĂ FETEȘTI este o bibliotecă cu profil enciclopedic  și se subordonează Consiliului Local funcționând potrivit regul...