Cărților nu li se pierde semnalul...




                                               ... Citește, fiecare silabă e o scânteie!



     

  Școala altfel este un program dedicat activităților extracurriculare și extrașcolare.











                     Timp de o săptămână școlile și grădinițele, profesorii, învățătorii și educatorii în strânsă legătură cu părinții aduc în față cele mai interesante propuneri de învățare neconvențională  cum ar fi: cursuri de creație și îndemânare , ateliere de artă în care copilul este stimulat să devină creativ, ateliere de teatru, experimente fizice și chimice neconvenționale, ateliere de ecologie, dar și vizite în muzee, instituții
publice etc. .


   Anul acesta avem o bună colaborare cu grădinița, instituție de învățământ care reprezintă fundația întregii educații a copilului.
    Prezența copiilor de la grădinița Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară pentru a doua oară de la începutul acestui an în incinta bibliotecii Ion Vlad m-a făcut să cred că nu Parteneriatele și nici Școala altfel ne-a apropiat(deși, fără ele nu ne-am fi cunoscut), ci a fost un feeling de ambele părți: noi am încercat să vedem ce simt când sunt primiți cu drag și cu căldură, ei au văzut în noi prieteni mai mari ce le satisfac unele dorințe și-i iubesc cu sufletul deschis.


 Așadar, ne-am dăruit reciproc câte ceva drag: noi câte o ilustrație cu animăluțele lor preferate, ei, câte o cărticică cu povești lăsată bibliotecii ca dar pentru alți copii ce vor călca pragul instituției.









Am primit invitația lor de a viziona împreună, aici, în bibliotecă filmul lor preferat: ,,Capra cu trei iezi'', dar în varianta modernă, adică ,,Titi și Rada''.



 
















                                                                         











































Ne-am luat rămas-bun, dar au lăsat ca temă pentru toți cititorii, mari sau mici, fluturași pe care scria cam așa: ,,Cărților nu li se pierde semnalul. Citește, fiecare silabă e o scânteie!''

Sugestiv, nu?





























Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Municipiul Fetesti - Micro-monografie

Monumentele istorice ale municipiului Fetesti

Pictor al naturii - Gheorghe Ionescu