sâmbătă, 15 februarie 2020

In Memoriam - Nicolae Motoc







Mijlocul lui februarie ne-a prilejuit o noua intalnire cu poezia  unui scriitor fetestean trecut astazi in nefiinta. Biblioteca ,,Ion Vlad'' a gazduit omagierea scriitorului Nicolae Motoc. Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Judeteana ,,Ioan N. Roman'' din Constanta in colaborare cu Biblioteca Judeteana ,,Stefan Banulescu''Ialomita si a marcat implinirea a 85 de ani de la nasterea lui Nicolae Motoc.
In cadrul intalnirii a avut loc un scurt recital de poezie si s-a discutat pe marginea aportului pe care aceasta personalitate l-a adus atat ca publicist si editor al revistelor ,,Tomis'' si ,,Metafora'', cat si ca scriitor sensibil al poeziilor despre iubire si despre mare.
La eveniment au participat reprezentanti ai bibliotecii judetene Ialomita si ai bibliotecii judetene Constanta, alaturi de care au fost sotia scriitorlui, doamna Stela Motoc si domnul Ovidiu Dunareanu, scriitor, publicist, director al editurii Ex Ponto-Constanta.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ FETEȘTI - PREZENTARE

     BIBLIOTECA MUNICIPALĂ FETEȘTI este o bibliotecă cu profil enciclopedic  și se subordonează Consiliului Local funcționând potrivit regul...